Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-08@14:49:17 GMT

رضا هلالی 50 معتاد را ترک داد ! + عکس

تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۷۱۰۳۶

 

 

رضا هلالی مداح است. مردم صدای رضا هلالی را دوست دارند. رضا هلالی کارهای خیر می کند. اخیرا کارهای دیجیتالی زیبایی از رضا هلالی منتشر شده است.

خبرگزاری فارس ـ حوزه مسجد و هیأت ـ امیرحسین کسائی: فردای روز عاشورای امسال بود که انتشار ویدئویی از سینه‌زنی یک جوان درگیر اعتیاد، حال و هوای خاصی در فضای مجازی ایجاد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جوانی که نظر کرده امام حسین(ع) بود و آن روز متوسل به حضرت شده بود و بدون توجه به دور و اطراف خود، عاشقانه و مخلصانه بر سینه خود زد و در نهایت هم امام حسین(ع) مسیر زندگی او را تغییر داد.

تصویری از سینه‌زنی «حسین» در مراسم عزاداری روز عاشورای هیأت محبان الزهرا

جوان معتادی که امام حسین(ع) خریدارش شد

ماجرا از این قرار بود که هیأت محبان‌الزهرا(س) بعد از دو سال که برنامه خیمه‌سوزان خود را تعطیل کرده بود، امسال در یکی از خیابان‌های شهرک گلستان واقع در شهرستان بهارستان تهران، مراسم عزاداری خود را برپا می‌کند. در خلال مجلس عزاداری این هیأت، جوان معتادی حضور پیدا می‌کند و به سینه‌زنی در حال و هوای خود می‌پردازد. حضور این جوان که بعداً مشخص شد نامش «حسین» است و حدود ۳۷ سال دارد با وضعیت ظاهری و شرایط خاصش، سوژه مردم حاضر در مراسم عزاداری شد و بسیاری از او و سینه‌زنی‌ و حال و هوایش فیلمبرداری کردند و آن شب به یکباره فضای مجازی مملو از فیلم‌های او شد. فیلم‌ها دست به دست شد و حتی به رضا هلالی مداح سرشناس و مطرح کشور هم رسید و او هم آن را در صفحه مجازی‌اش منتشر کرد. هیأتی‌های هیأت محبان‌الزهرا(س) او را رها نکردند و با محوریت اسماعیل کوچکی، مداح خود از فردای روز عاشورا سراغ این فرد رفتند تا توانستند روند ترک او را محقق کنند.

 

صحبت‌های «حسین» در گفت‌وگو با محمدحسین پویانفر مداح اهل بیت(ع)

افزایش مراجعات به هلالی برای ترک اعتیاد معتادان

بعد از ماجرای حسین، مراجعات بسیاری به هیأت محبان‌الزهرا(س) و همچنین شخص رضا هلالی مداح اهل بیت(ع) صورت گرفت تا به افراد دیگری برای ترک اعتیاد کمک کنند. هیأت محبان‌الزهرا(س) تاکنون چندین نفر دیگر را برای ترک به کمپ فرستاده است. رضا هلالی مداح اهل بیت(ع) هم که در زمینه کمک‌رسانی به نیازمندان و رفع آسیب‌های اجتماعی ید طولایی دارد، در این حوزه فعالیت خود را گسترش داد. هلالی می‌گوید: «پیام‌های بسیاری بعد از این ماجرا برایم ارسال شد که هم ابراز خوشحالی بود و هم افراد بسیاری هم درخواست کمک‌رسانی داشتند.»

رضا هلالی مداح اهل بیت(ع)

دندانپزشکی برای معتادان

هلالی که مدت‌هاست محل حسینیه خود را به منطقه هرندی که از لحاظ وضعیت اعتیاد، شرایط نامطلوبی دارد منتقل کرده است، این روزها خدمات بسیاری در قالب‌های مختلف معیشتی و درمانی به این اقشار دارد. او در حال نهایی کردن دندانپزشکی در تکیه‌گاه آقامرتضی علی (ع) برای معتادان است. او می‌گوید: «در فواصل ساخت این تکیه‌گاه، یک درمانگاه دندانپزشکی در منطقه ایجاد کردیم و دندان‌های تمام اهالی این منطقه و حتی معتادان را درمان کردیم. افرادی که درگیر اعتیاد هستند، عمدتاً دچار مشکلات بسیاری از لحاظ دندان هستند و برای درمان نیز به سهولت، امکان مراجعه به پزشک ندارند، لذا در گام اول برای خدمت‌رسانی‌ها، درمان دندان‌ها را آغاز کردیم. جدای از این در داخل تکیه‌گاه نیز مرکزی با دو یونیت مجهز برای درمان مشکلات دندانی معتادان راه‌اندازی شده است.»

نهضتی برای ترک اعتیاد معتادان

این مداح اهل بیت (ع) پیش از این نیز برای کمک به درمان ترک اعتیاد معتادان تلاش‌هایی داشته است. او ۲ سال است که ناآشکار، هر معتادی از هر نقطه کشور را که به او مراجعه کند، رایگان برای درمان به کمپ می‌رسد و در مدت حضور آن فرد نیز خانواده‌اش را زیرپوشش قرار می‌دهد تا از لحاظ معیشتی با مشکل مواجه نشوند. اما او این بار روز ۱۳ شهریورماه فراخوانی عمومی برای ترک اعتیاد معتادان داد. در این خصوص می‌گوید: «هر معتادی که بخواهد از شر این بیماری رهایی پیدا کند، ما تمام کمک‌های لازم مادی و معنوی را به او خواهیم داشت و حتی خانواده او را هم در مدت بستری بودن او زیر پوشش قرار می‌دهیم. البته این امر نیازمند رضایت آن فرد برای ترک اعتیاد است. برخی شاید بعد از این فراخوان اعلام کنند که این فرد یا این نفر از بستگان ما دچار بیماری اعتیاد است، به او کمک کنید. این مقدور نیست. خود فرد با رضایت و تمایل خودش باید مراجعه کند.»

کمک‌های هیأتی‌ها به معتادان موجود در محله هرندی

۵۰ معتاد ترک کردند

فرایند ترک اعتیاد معتادان در هیأت‌الرضای تهران توسط خیریه بهشت امام حسن(ع) قرار دارد. حسین امامی مسئول این خیریه می‌گوید: «قریب دو سال است که ترک اعتیاد معتادان را بدون اطلاع‌رسانی عمومی انجام می‌دهیم و با توجه به اینکه حسینیه هیأت در منطقه هرندی واقع شده است، به صورت خیابانی افراد برای ترک دعوت می‌کردیم و یا خانواده‌هایی که تحت حمایت هیأت بودند برای ترک دعوت می‌شدند و همچنین افرادی نیز مراجعه می‌کردند که تا امروز ۵۰ نفر در این فرایند ترک کردند.»

فرایند ۴ ماهه ترک اعتیاد معتادان به صورت کاملاً رایگان

خیریه بهشت امام حسن(ع) یک کمپ ترک اعتیاد دارد که معتادان را برای ترک به آنجا می‌فرستد. امامی می‌گوید: «با همکاری حجت‌الاسلام امیر صالحی از خیرین و فعالان در منطقه هرندی، کمپی احداث کردیم که هزینه ترک اعتیاد به صورت عادی در این فرایند ترک اعتیاد این کمپ حدود ۵ میلیون تومان است که ۴ ماه نیز به طول می‌انجامد. در ماه نخست سم‌زدایی، در ماه دوم ارائه مشاوره‌های روانشناسی و از ماه سوم تا آخر نیز فرد امکان آموزش یک مهارت برای اشتغال در محیط همان کمپ را دارد. تمام این فرایند کاملاً رایگان است و حتی از ماه سوم نیز کمک برای احراز هویت و اخذ مدارک شناسایی افراد صورت می‌گیرد. بسیاری از مراجعه کنندگان به ما شناسنامه یا کارت ملی خود را گم کرده‌اند و آن‌ها را کمک‌ می‌کنیم تا دوباره احراز هویت کنند.»

خانواده معتادان تحت حمایت هیأت

کمک‌رسانی این هیأتی‌ها به معتادان در همین‌جا ختم نمی‌شود. در این فرایند ۴ ماهه اگر فرد دارای زن و فرزند باشد، هیأتی‌ها هزینه اجاره خانه و مواد غذایی و معیشتی خانواده‌اش را هم متقبل می‌شوند. امامی می‌گوید: «در این بازه زمانی بسته غذایی به در خانه فرد ارسال می‌کنیم و تمام هزینه‌های مورد نیاز خانواده را تقبل می‌کنیم. همچنین خود فرد از ماه سوم به ازای کاری که در کمپ انجام می‌دهد؛ مانند سیم‌پیچی موتور و ... حقوق دریافت می‌کند. افراد بعد از پاکی هم می‌توانند در کمپ حضور داشته و اشتغال داشته باشند و اگر هم بخواهند می‌توانند با مهارت آموزش دیده، وارد جامعه و مشغول به کار شوند.»

افراد برای شرکت در این فراخوان چه باید کنند؟

بعد از فراخوان عمومی رضا هلالی در این بازه حدود ۴۰ روز افراد بسیاری برای ترک اعتیاد به هیأت مراجعه کردند اما تاکنون فقط ۵ نفر اعتیاد را ترک کردند. امامی در این خصوص می‌گوید: «بعد از این اعلام عمومی حجم بالایی از افراد مراجعه کردند، اما شرایط لازم مدنظر ما را نداشتند. افرادی مراجعه می‌کردند که همسر یا فرزند ما دچار اعتیاد است او را ترک دهید، ما امکان خدمات‌رسانی به آنان را نداریم. برای کار ما رضایت کامل شخص معتاد ضروری است تا بتوانیم خدمت‌رسانی کنیم. برای این امر هم افرادی که تمایل به ترک اعتیاد دارند می‌توانند با شماره همراه بنده ۰۹۱۲۷۲۶۹۴۰۱ تماس حاصل کنند تا ان‌شاءالله با رضایت کامل فرد، فرایند ترک اعتیاد را انجام دهند. همچنین خیرین هم که بخواهند کمک‌های نقدی و غیرنقدی در این طرح داشته باشند، می‌توانند از همین طریق اقدام کنند.»

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: حقوق درمان فضای مجازی مادی و معنوی معتاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۷۱۰۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پدر مددکاری اجتماعی ایران: تعطیل کردن نمایش خانگی دردی از بحران‌های اجتماعی دوا نمی‌کند

معضلات اجتماعی که دسته بزرگی از مسائل مختلف را در برمی‌گیرند، مدت‌هاست که به بخش گریزناپذیری از پرداخت به واقعیت‌ها تبدیل شده و انعکاس آن‌ها در فیلم و سریال‌ها از ملزومات شکل دادن به داستانی بر مبنای حقیقت محسوب می‌شود. اتفاقی که البته اغلب مورد نقد قرار گرفته و بخشی از شیوع همان معضلات به گردن آن انداخته می‌شود.   اما مصطفی اقلیما پدر مددکاری اجتماعی ایران، جامعه‌شناس و استاد دانشگاه نظری خلاف این موضوع دارد و معتقد است که نباید بار همه مسائل را بر گردن فضایی مثل نمایش خانگی انداخت، فضایی که بی‌پرده‌تر، از آنچه در جامعه شاهدش هستیم می‌گوید.   اقلیما در گفتگو با جوان آنلاین، در خصوص دخیل بودن رسانه‌های مختلف از جمله شبکه نمایش خانگی در اشاعه معضلی مثل اعتیاد یا مصرف دخانیات که در برخی از آمار به آن اشاره می‌‎شود‏، بیان کرد: زمانی که از یک مسئله اجتماعی حرف می‌زنیم، باید حواسمان باشد که آن معضل یک روزه به وجود نیامده و اشاعه آن به دست کم چند سال زمان نیاز دارد. در واقع نمی‌توان گفت که، چون در فلان سریال بازیگری سیگار می‌کشد، پس او باعث افزایش مصرف دخانیات شده است، بلکه تمام این آثار معلولی از علت اصلی هستند.   او با تأکید به لزوم رفع علت هر معضلی از پایه و اساس آن افزود: در این چرخه اگر به عنوان مثال دزدی را گرفتند، نمی‌توان گفت، چون پلیس حواسش نبود، او دزد شده چرا که تبدیل یک انسان به فردی که دزدی می‌کند در یک لحظه اتفاق نمی‌افتد، بیکاری، گرانی و موارد دیگری هستند که به هم متصل‌اند و در نهایت باعث می‌شوند تا یک نفر دست به دزدی بزند.   در سوی دیگر اگر به من بگویند فردی دو سال است که درگیر اعتیاد شده، من آن را نمی‌پذیرم و مثلا اگر آن فرد ۲۲ ساله باشد، می‌گویم او ۲۲ سال است که اعتیاد دارد چرا که از بدو تولد او تا این سن موارد گوناگونی مثل شرایط اجتماعی، مدرسه، محیط، جامعه و ... در رشد او و سوق دادنش به این سمت دخیل بوده‌اند، تا جایی که او دیگر طاقت نیاورده و درگیر این جریان شده است. به همین دلیل است که قبل از ارائه هر آماری باید ریشه آن را پیدا و حل کرد.   عدم وجود آمار متقن هم یکی دیگر از مواردی بود که اقلیما با اشاره به آن گفت: هر کسی که درباره موضوعی آماری را ارائه داد، قابل قبول نیست و باید دلیل و مدرک داشته باشد چرا که در واقعیت ما به معنی واقعی کلمه آمار دقیقی از اشاعه معضلات مختلف نداریم.   در این میان هر فردی به خودش اجازه می‌دهد تا حرف بزند و آمار بدهد‏، جریانی که در کلِ مملکت ما اغلب به چشم می‌خورد و باعث شده تا هر کسی در هر فضایی پیرامون جریانی که تخصصش را ندارد، نظر بدهد.   مصطفی اقلیما پدر مددکاری اجتماعی ایران، جامعه‌شناس و استاد دانشگاه   این جامعه‌شناس افزود: گاهی می‌گویند اگر جوانان گرایش بیشتری به سیگار و دخانیات پیدا کرده‌اند، به دلیل نمایش آن در سریال‌ها است، در صورتی که همانطور که اشاره کردم، این انعکاس معلول علت اصلی آن است. یک جوان سیگار می‌کشد، چون بیکار است‌‏، حوصله‌اش سررفته یا درگیر فشار‌های روانی شده که همین جامعه به آن وارد کرده است.   این قیاس هم مثل چسباندن عنوان افسردگی به هر بیماری است که حال خوبی ندارد.   جالب است بدانید هیچ روانشناس و روانپزشکی در زمینه افسردگی به معنای واقعی در ایران کار و تحقیق منسجم نکرده است و از طرفی به هرکسی که می‌گوید حالم خوش نیست، عنوان افسرده را می‌دهند!   این در حالی است که اتفاقا ما چندان افسرده واقعی نداریم، کسی که افسرده است نمی‌تواند بار‌ها با خانواده‌اش بحث کند یا حتی فعالیت خاصی داشته باشد، اما مثل خیلی از موارد‌‏، این عنوان یعنی افسردگی را به هرکسی که به دلایل مختلفی خوب نیست، اختصاص می‌دهند.   اقلیما با بیان اینکه نمی‌شود با پاک کردن صورت مسئله، جلوی مردم را گرفت، عنوان کرد: در ادامه همین جریان است که در خصوص فضایی مثل نمایش خانگی چنین آماری مطرح می‌شود تا بهانه‌ای باشد برای تعطیل کردن آن، اما نمی‌شود جلوی مردم و اشاعه معضلات اجتماعی را به این صورت گرفت و این اقدامات تنها دخالت در کار دیگری محسوب می‌شود.   ما در این موارد به علت‌ها فکر نمی‌کنیم و تنها معلول را می‌بینیم. می‌گوییم نمایش خانگی به بعضی بحران‌ها دامن می‌زند‏، پس باید آن را جمع کرد! غافل ازینکه با این اقدام مشکل را ده برابر کرده‌ایم، زیرا بعد این سوال به وجود می‌آید که اگر مردم این سریال‌ها را نبینند‏، پس چه چیزی را تماشا کنند؟ تلویزیونی را که هیچ برنامه‌ای ندارد و تنها معطوف به خبر و چند برنامه گفت‌‎و‌گو محور است یا ماهواره و رسانه‌های دیگر را؟   مردم نمایش خانگی و سریال‌ها را دنبال می‌کنند، چون قصه دارد و در جایی مثل تلویزیون این اتفاق وجود ندارد.   پدر مددکاری اجتماعی ایران در پایان خاطر نشان کرد: در تمام جوامع با مطرح کردن مشکلات به دنبال حل آن می‌روند‏، این اتفاقی است که باید به آن پرداخته شود نه آماری که در واقع وجود ندارد و یا دقیق و درست نیست. آمار باید برگرفته از تحقیقی مدون باشد نه اینکه بر مبنای نظر یک یا چند نفر شکل بگیرد و ارائه شود.   ما این شکل از آمار را نداریم، چون هزینه زیادی می‌طلبد و امروز استاد دانشگاه و محقق ما‏، راننده اسنپ شده، اما این بودجه در اختیارش قرار نمی‌گیرد، چون اگر بخواهد روی یک موضوع کار کند، باید هزینه زیادی صرف آن شود و وقتی این اتفاق نمی‌افتد، یک نفر صحبتی را مطرح می‌کند و دیگری با اعلام اینکه مثلاً شیوع اعتیاد را بررسی کرده‌ایم آن را مطرح می‌کند.   علاوه بر این ما با آسیب‌های زیادی دست و پنجه نرم می‌کنیم که همه و همه عامل شکل‌گیری معضلاتی مثل اعتیاد‏، بزهکاری و... می‌شوند. در این میان هم اغلب کسی پاسخگو نیست. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • معتادین متجاهر در شیروان جمع‌آوری شدند
  • درمان اعتیاد باید اجتماع محور باشد
  • نماهنگ/ مثل ستاره‌ با نوای عبدالرضا هلالی
  • نماهنگ «مثل ستاره» با نوای حاج عبدالرضا هلالی منتشر شد+فیلم
  • ردپای زن معتاد در قتل شوهر خواهرش
  • دستگیری ۲۲ معتاد پرخطر در مرند
  • دستگاه‌ها در راه‌اندازی مرکز ترک اعتیاد با شهرداری ایلام همکاری کنند
  • رکورد ایران در دسته ۷۶ کیلوگرم به بانوی مشگین شهری رسید
  • غافلگیری سارقان کلینیک ترک اعتیاد
  • پدر مددکاری اجتماعی ایران: تعطیل کردن نمایش خانگی دردی از بحران‌های اجتماعی دوا نمی‌کند